Victoriadagen 14 juli 2019

Victoriadagen 14 juli 2019

Nu släpps biljetterna till nästa års födelsedagsfirande

Vi kan med glädje meddela att vi nu släpper biljetterna till firandet av Victoriadagen den 14 juli 2019 på Öland.

Kay Wiestål som är initiativtagaren och grundare av Victoriadagen tar ett kliv tillbaka och lämnar nu över till produktionsbolaget Leroy Media och Stephan Rimér. Leroy Media producerar sedan tidigare bl.a. Idrottsgalan och Guldbaggen.

– Jag har jobbat med Leroy Media och Stephan under en tid nu och det känns jätteroligt att kunna lämna över till ett så engagerat och kunnigt företag, säger Kay.

– Det är med skräckblandad förtjusning som vi tar på oss uppdraget att förvalta och fortsätta utveckla Victoriadagen. Kays fortsatta närvaro i projektet som Senior advisor säkerställer att upparbetat kunskap, erfarenhet och historik inte går förlorad i arbetet med att utveckla projektet framåt, säger Stephan. 

På Öland sker årligen Victoriadagen den 14 juli, en hyllning till Kronprinsessan Victorias födelsedag. Firandet sänds i SVT och NRK och bevakas av över tio länder internationellt. Evenemanget gästas av flera välkända artister och varje år delas även Victoriastipendiet ut till Sveriges mest framstående idrottare.

Biljettförsäljning:

0480-42 10 10

www.kalmarsalen.se

www.ticketmaster.se